Beofriends contact

Zuideindsestraat 28A
NL-4921 XM Made

Leden uitstap naar B&O Gent (België)

15 juli 2023 was Beofriends te gast bij Bang & Olufsen Gent. Via clublid Paul Andries kwam dit leuke idee met voor ons een mooie kans om eens kennis te maken met Bang & Olufsen buiten de Nederlandse landsgrenzen.

Bij aankomst wordt ons meteen duidelijk dat we met een bijzonder en professioneel bedrijf te maken hebben. Zo zien we 2 bussen op het terrein staan met mooie Bang & Olufsen belettering en unieke kentekenplaten ‘beolink’ en ‘beosound’. In Nederland is zoiets onmogelijk, in België kan dat allemaal, geweldig!

Randjiet Sripal van Beofriends deed het openingswoord, daarna was het woord aan zaakvoerder Wim van de Loock. We kregen een interessante uitleg en indrukwekkende demonstratie te zien.

Via deze weg willen we nogmaals Wim van de Loock en zijn vrouw Katia van harte bedanken voor de warme ontvangst en de goede verzorging van deze middag.

Na afloop zijn we met elkaar gaan eten in een gezellig nabijgelegen restaurant. Er was veel bij te praten en de tijd vloog om. We kijken terug op een zeer geslaagde middag.

Het volledige verslag van deze meeting verschijnt in het volgende clubblad.