Beofriends contact

Zuideindsestraat 28A
NL-4921 XM Made

Wie is BeoFriends?

Info over de vereniging 'BeoFriends'

Beofriends is een vereniging, die is opgericht 10 oktober 1989, met als hoofddoel: contacten leggen en onderhouden met hen die het merk Bang & Olufsen een warm hart toedragen. Een aantal activiteiten ondersteunen dit doel, U leest daar meer over op deze site.
De vereniging Beofriends is officieel gevestigd te Zwolle en aldaar ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel. De verenigingsregels van Beofriends zijn vastgelegd in Statuten en Huishoudelijk Reglementen.

Interessante informatie over de geschiedenis van het Beofriends logo is onderaan te vinden.

Onder de leden van Beofriends bevinden zich enkele verzamelaars van apparaten of folders of winkelmateriaal van Bang & Olufsen. Beofriends ondersteunt dit door eventueel aanbod via een mailing door te sturen naar de leden. Maar verzamelen is niet het hoofddoel van Beofriends!

De activiteiten van Beofriends bestaan uit:

  • Het organiseren van reparatiedagen en clubdagen,
  • Het uitgeven van een clubblad genaamd “B & O Lyde”,
  • Het in stand houden van (oude) Bang & Olufsen toestellen en randzaken.

Leden krijgen toegang tot het leden gedeelte van de website, toegang tot de technische commissie en waar mogelijk toegang tot technische documentatie. Uiteraard zijn de leden altijd welkom op een van de bijeenkomsten.

 

Het Lidmaatschap

Is door deze site uw belangstelling gewekt voor de vereniging en wilt u lid worden? Het lidmaatschap van Beofriends kost 40 euro per jaar. Om u aan te melden stuurt u een e-mail naar Beofriends. U ontvangt dan een informatieboekje en inschrijfformulier. Wanneer u het inschrijfformulier invult, ondertekent en opstuurt aan Beofriends en het lidmaatschapgeld heeft overgemaakt bent u lid van de vereniging.

Vermeld in het bericht uw gegevens, zoals naam, adres, woonplaats, e-mail adres en telefoon nummer.
Het lidmaatschap is geldig van januari tot januari.
Het lidmaatschap wordt ontbonden door schriftelijke opzegging aan het secretariaat ten minste 4 weken voor het einde van het lidmaatschapsjaar.

Indien U nog vragen heeft, kunt U altijd contact opnemen met het secretariaat via mail op info@beofriends.nl

Ons logo en zijn geschiedenis

 

Het clublogo werd ontworpen door Arie Blokland (†2013). Het idee was iets te ontwerpen in de stijl van Bang & Olufsen. Het resultaat met een sterk gestileerde B en E, met als verbinding de O, in de kleuren van de Deense vlag (wit en rood), is nog steeds ons prachtig en hedendaags ogend logo.

 


BESTUUR

Martijn Ensing

Martijn Ensing

Voorzitter
Aad Jansse

Aad Jansse

Penning-meester
Guido van Gool

Guido van Gool

Secretaris
Bert Brouwer

Bert Brouwer

Alg.Bestuurslid
André Voskuilen

André Voskuilen

Redactie
Chris Andries

Chris Andries

Social Media
Joyce Simorang-kir

Joyce Simorang-kir

Social Media
Ilse Fris

Ilse Fris

Social Media
Johan Cheret

Johan Cheret

Redactie