Beofriends contact

Zuideindsestraat 28A
NL-4921 XM Made

Clubbijeenkomt Morelisse Amersfoort

Zondag 18 februari 2024 was Beofriends welkom bij Bang & Olufsen Morelisse Beeld & Geluid in Amersfoort. De prachtige winkel is gevestigd in het hartje van Amersfoort in een prachtig pand aan de weverssingel. Het is niet alleen Bang & Olufsen dat we zien maar ook een selectie van wooninrichting. Een huiskamer is smaakvol ingericht en uiteraard is er Bang & Olufsen apparatuur te zien. Verderop is een ruimte ingericht met Bang & Olufsen apparatuur maar ook is er onder andere het stijlvolle merk Loewe te vinden.

Onze gastheer Louis van Hees gaf een speciale rondleiding door alle vertrekken van de winkel en liet ons de laatste snufjes op audio gebied van Bang & Olufsen horen en zien. De BeoLab 8 was nog warm uit de fabriek en wij kregen een live demonstratie van de mogelijkheden van deze krachtige luidspreker. Iedereen was verbaasd over het indrukwekkende geluid van deze kleine luidspreker.

In de ‘woonkamer’ met mooie woonaccessoires stond uiteraard Bang & Olufsen opgesteld. In elke hoek van de kamer stond een A9 en Louis liet horen hoe die klinken als ze in stereo gepaard zijn. Om de akoestiek van de ruimte te verbeteren waren enkele muren met een speciaal materiaal bekleed. Het geluid was machtig en indrukwekkend, we werden omver geblazen, ongelofelijk. We kijken terug op een fantastische clubbijeenkomst en bedanken Louis van Hees hartelijk voor de goede verzorging en de geweldige presentatie.