Beofriends contact

Zuideindsestraat 28A
NL-4921 XM Made

Nieuwjaarsreceptie 22/01/2023

29/01/2023 Nieuwjaarsreceptie bij Bang & Olufsen Ter Horst, Parijsboulevard 193 te 3541CS Utrecht, van 14u tot 16u

 

Zondag 22 januari was Beofriends te gast bij Bang & Olufsen ter Horst in Utrecht. De prachtige winkel gelegen aan de Parijsboulevard in Utrecht ligt op een ‘A-locatie’.

Van heinde en ver waren de Beofriends gekomen om het nieuwe verenigingsjaar af te trappen. Gastheer Demian ter Horst verzorgde een warme ontvangst en oud clublid Paul Joon was de helpende hand. Na het openingswoord en een introductie door Demian over de winkel Bang & Olufsen Ter Horst was er alle gelegenheid om met elkaar het nieuwe jaar in te luiden.

Bang & Olufsen ter Horst is in Utrecht al heel lang een begrip. De winkel aan de Twijnstraat in Utrecht was op een gegeven moment te klein geworden. Met de nieuwe locatie in de Leidsche Rijn in Utrecht heeft Bang & Olufsen ter Horst een mooie en vooraanstaande locatie gevonden, makkelijk bereikbaar ook. Een hele verbetering waar deze mooie winkel prachtig tot zijn recht komt.

Natuurlijk is het hele programma te zien in de winkel. Mooi is dat verschillende uitvoeringen van de producten aanwezig zijn, denk aan de BeoSound 2, de BeoPlay A9 en de BeoSound Balance, te zien in verschillende kleurstellingen.

Wat veel leden ook heel mooi vonden was de Beogram 4000c. Een heruitgave door Bang & Olufsen van de beroemde Beogram 4002 ter gelegenheid van 95 jaar Bang & Olufsen. Er zijn er slechts 95 exemplaren van gemaakt, een waar collectorsitem. Demian mag trots zijn deze design-prijswinnaar in zijn winkel te mogen hebben! De Beogram is speelklaar aangesloten om vinyl te streamen naar elke multi-room speaker in de zaak.

De second-life hoek in de winkel had op een aantal leden een ongekende aantrekkingskracht. Er waren diverse design iconen uit een recente tijd terug te vinden. Producten die nog makkelijk in een tweede leven voor heel veel plezier kunnen zorgen. Leuk dat Demian deze kansen biedt via zijn winkel en nog leuker dat er het een en ander te vinden was voor de leden.

Tenslotte gaf Demian alle aanwezigen een presentje mee naar huis, geweldig. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde bijeenkomst en willen Demian en Paul van harte bedanken voor deze geweldige middag.

Geef een reactie